В. Лазарєв: «Управління – це безперервна послідовність дій, що здійснюється суб’єктом управління, у результаті яких формується і змінюється образ керованого об’єкта, встановлюються цілі спільної діяльності, визначаються способи їхнього досягнення, розподіляється робота між її учасниками та інтегруються їх зусилля».

Впроваджуємо НАССР

 

  1. Методичні рекомендації по НАССР (2020) /озайомитись/
  2. НАССР відео
  3. Особливості розробки та впровадження системи НАССР у харчоблоках закладів освіти. Презентація
  4. Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Презентація
  5. Особливості розробки та впровадження системи НАССР в закладах дошкільної освіти. Презентація
  6. Наказ про затвердження документації на впровадження системи НАССР» (завантажити)
  7. Наказ про затвердження заходів щодо впровадження системи НАССР (завантажити)Наказ про створення робочої групи (завантажити)
  8. Здорове харчування дітей. Навчальні програми та корисні матеріали (ознайомитися)


НАКАЗ Про комплекс організаційних заходів щодо розроблення системи НАССР у ЗЗСО.
Для організації та координації робіт з розроблення і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (системи НАССР).


НАКАЗ Про організацію харчування дітей пільгових категорій
у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах і встановлення вартості батьківської плати за харчування у закладах освіти.


НАКАЗ Про створення робочої групи по впровадженню
системи НАССР
щодо створення належних умов для безпечного харчування.



НАКАЗ Про організацію харчування
учнів та вихованців Шукайводської гімназії у 2020-2021 навчальному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар